FIN DE SAISON @ VERSLUYS ARENA

finsaison

De laatste baltoetsen van het seizoen zijn volop bezig of werden al gedaan. Op vrijdag 31 mei (verlengd weekend) gaan we het seizoen in stijl afsluiten. Voor elk wat wils! Men kan gewoon langskomen om iets te drinken, om te eten, om te dansen, ... niet te missen in de prachtige feestzaal van de Versluys Arena.

• We starten in de Nicolas Feuillatte spektakelzaal (Versluys Arena) met een kinderfuif voor onze kleinste mannen om 16u00 (deuren open vanaf 15u30). Breng gerust broertjes, zusjes, vrienden, ... mee. Ondertussen kunnen de ouders rustig iets nuttigen want er is animatie voorzien.

• Tussen 18u00 en 20u00 wordt er een buffet voorzien. Voor € 35 per persoon kan men doorlopend gerechtjes halen. Een echte aanrader! Het buffet bestaat uit 4 standen nl. pasta, wok met scampi’s, rundsvlees en een speciale kippen- of rundsburger à volonté. Kinderen tot 14 jaar kunnen een kindermenu krijgen aan € 10. Tot nader order bestaat een kindermenu uit kip, appelmoes en frietjes.

Voor het eten vragen we om vooraf in te schrijven via deze link: FIN DE SAISON.

Na het invullen, krijgt men de modaliteiten om te betalen (verplicht vooraf). DE DEADLINE OM IN TE SCHRIJVEN VOOR HET ETEN IS MAANDAG 27 MEI. DRANKEN ZIJN NIET INBEGREPEN IN DE PRIJZEN VOOR HET ETEN.

Tony (Tony's wafels) zal eveneens aanwezig zijn met een standje voor mensen die graag een alternatief willen voor het buffet. Hiervoor dient men niet vooraf in te schrijven.

• Vanaf 20u00 is er dan een grote fuif met DJ ter afsluiting. De ingang voor zowel de kinder- als de grote fuif is gratis! Breng dus gerust wat volk mee om van de sfeer te proeven. Tijdens de fuif voorzien we ook nog iets kleins om te eten tegen betaling. Het wordt hopelijk een topavond en we hopen jullie daar te verwelkomen!

 

dna