KLEDIJ 2017 - 2018

pasdag

Om de verdeling van de kledij en ander JOMA-materiaal vlotter te laten verlopen, wordt er een JOMA-beurs georganiseerd. De spelers, trainers en afgevaardigden zijn verplicht om tijdens deze dagen hun kledij op te halen. Normaliter zal er genoeg voorradig zijn en kan er ter plaatse gepast worden. Om iedereen de kans te geven aanwezig te zijn, is er vier dagen beurs. Tijdens deze beurs kan men ook ander materiaal (schoenen, zakken, extra kousen, ...) aankopen. De beurs gaat door in de Nicolas Feuillatte Spektakelzaal in de VERSLUYS ARENA. Men dient eerst het lidgeld te vereffenen vooraleer men de kledij kan ontvangen. Meer info i.v.m. het betalen van het lidgeld zal men krijgen via de oproeping.
De JOMA-beurs gaat nog door op volgende dagen:
• dinsdag 27 juni - 17u00 tot 20u00 - SE'ACADEMY U13 - U19
• woensdag 28 juni - 16u00 - 19u00 - KIDS ACADEMY U7 - U12
Dit bericht is voor alle spelers van de competitieve ploegen. Zij worden opgeroepen via brief. Spelers van de STARt ACADEMY (voetbalschool) op woensdag zullen hun kleren ter plaatse ontvangen na betaling bij start van de trainingen. De beurs is voor iedereen toegankelijk op zaterdag 24 juni. Het moment om JOMA-materiaal aan te kopen aan voordelige prijzen!
UPDATE: ondertussen zijn al heel wat spelers langsgeweest in de Versluys Arena. Er kan ter plaatse betaald worden met de betaalkaart. Bijbestellingen dienen op voorhand betaald te worden. Voor de foto's van de eerste dag kan je HIER terecht.
iedereenkvo