FANDAG KVO

fandag2

Komende zondag is het zover, de fandag van ons weireldploegsje. Tijdens de pasdagen lieten al zeker 100 enthousiaste spelers weten dat ze aanwezig zullen zijn op het strand om een tornooi te spelen. Om alles praktisch te laten verlopen, wordt gevraagd om zich aan het schema te houden. De dag wordt als volgt ingedeeld: 

- 12u30: verzamelen op het strand ter hoogte van de paardenkoers (aan de surfclub - zie foto) + verdeling in ploegen

volley

- 13u00: tornooi groep 1 - groep 2 gaat rond op de dijk
- 14u00: tornooi groep 2 - groep 1 gaat rond op de dijk
- 15u00: finalewedstrijden groep 1
- 15u30: finalewedstrijden groep 2
- 16u00: einde tornooi + uitreiking aandenken
- 16u15: doop kledij eerste ploeg
- 16u30: vertrekken naar casino voor stoet

- 17u30: einde stoet + ophalen spelers 

Er zal de hele namiddag begeleiding zijn van trainers. Terwijl de ene groep tornooi speelt, gaat de andere groep de fandag verkennen op de dijk. Ouders mogen uiteraard aanwezig blijven en ook meegaan met de kinderen op de dijk. Het is de bedoeling om met de volledige groep van 100 spelers in de stoet te lopen. Er wordt met aandrang gevraagd dat er een verantwoordelijke aanwezig is om 17u30 aan de drie gapers (achterkant zwembad - ingang dijk) om de spelers op te halen. Op dat moment is het meeste volk aanwezig en we zouden niet graag een spelertje uit het oog verliezen.

De spelers komen naar de fandag VERPLICHT in de NIEUWE TRAININGSOUTFIT (shirt met korte mouwen, korte broek en kousen).

Spelers, die zich nog niet opgaven en willen deelnemen, kunnen hun naam doorgeven aan Didier via didier.doom@kvo-jeugd.be. Ook voor alle andere vragen met betrekking tot de fandag kan men bij Didier terecht.

We wensen alle spelers een topdagje met hun helden toe. KVO LOVES YOU! WE LOVE KVO!

kvolovesyou