SE'ACADEMY NAAR SPORTING LOKEREN - KVO

kvk

We proberen om onze jeugdspelers in het stadion te krijgen bij uitmatchen van ons weireldploegsje. Daarom gaan we in samenwerking met supportersfederatie 'KUSTBOYS' onze spelers hetvolgende aanbieden voor de verplaatsing van KVO naar Sporting Lokeren. De federatie zal een extra opstapplaats voorzien aan de Schorre voor de spelers en hun ouders, grootouders, vrienden, ...! Ze worden er het laatst opgehaald en het eerst weer afgezet. Indien we echter genoeg kandidaten hebben, wordt er een extra bus ingelegd voor ons. Uiteraard moeten we daarvoor het aantal deelnemers kennen. Het is de bedoeling dat er begeleiders van de jeugd meegaan om de spelers te begeleiden. Zo zijn mama en/of papa niet verplicht om mee te gaan, al mag dat altijd uiteraard. Hoe meer supporters, hoe beter! De remonte naar boven is ingezet, schreeuw onze ploeg naar de volgende overwinning!
Praktische regeling:
- online inschrijven via volgende LINK ten laatste donderdag 19 oktober
- Sporting Lokeren - KVO, zaterdag 28 oktober 20u00
- vertrek aan de Schorre om 18u00
- vertrek huiswaarts meteen na einde van de match, ongeveer 22u00. Ongeveer om 23u15 terug aan de Schorre.
- jeugdspelers mogen mee aan jeugdprijs: 6 euro (KIDS ACADEMY tot U12) of aan kustboys-ledenprijs: 10 euro (SE'ACADEMY vanaf U13)
- inkomtickets voor de jeugdspelers en begeleiders worden ter plaatse in Lokeren geregeld bij aankomst. De prijs bedraagt 8 euro voor de jeugdspelers. In totaal dus slechts 14 euro voor -12 jaar en 18 euro voor +12 jaar!
- misschien leuk om in je uitgangstraining (met winterjas) mee te gaan al is dat zeker geen verplichting. Het kan koud zijn!

- ouders, vrienden, ... kunnen natuurlijk ook mee - maar die verwijzen we naar de kustboyssite om in te schrijven, https://www.kustboys.be/over_ons

We hopen om zoveel mogelijk van onze spelers mee te krijgen naar deze wedstrijd. Indien dit meevalt, is het de bedoeling om dat ook bij de volgende uitmatchen te doen. Zorg dat je erbij bent, een verplaatsing met KVO is altijd een leuke belevenis!

Voor meer info kan je terecht bij didier.doom@kvo-jeugd.be

 

kvolovesyou