SYMBIO U10-VOORTORNOOI

symbio2

Voor onze vierde editie van het internationaal U10-tornooi werken we voor de eerste keer met een voortornooi. Op zaterdag gaven de (inter)provinciale ploegen het beste van zichzelf om de gouden cups in de wacht te slepen. Dat betekent een deelname aan het hoofdtornooi op zondag. SV Zulte Waregem en Torhout KM zijn de eersten die hierin geslaagd zijn. Proficiat aan beide ploegen!

De andere ploegen speelden nog even voort in twee poules voor de zilveren en de bronzen cup. Het zilveren exemplaar ging naar de spelers van KVK Westhoek en de gasten van Mandel United wonnen de bronzen cup. Proficiat aan alle deelnemers en in het bijzonder de winnaars.

Onze spelers van U18 waren eveneens aanwezig om de wedstrijden te leiden. Ze kweten zich schitterend van hun taak, waarvoor dank! Ze werden vakkundig bijgestaan door Wim, Peter De Prince, Korneel en Niek in een coördinatie van Peter Herman. Alleszins een geslaagd experiment en voor herhaling vatbaar!

We organiseren een tombola ten voordele van KVO Se'Academy. Wie 4 lotjes in één keer koopt, maakt kans op een superprijs. Serioja Delrue werd door een onschuldige hand uit de doos getrokken en hij kon naar huis met een waardebon van € 350 voor een weekendverblijf, geschonken door IMMO BEL AIR. Voor elk verkocht lotje zal KVO Se'Academy 1 euro schenken aan het G-voetbal van KV Oostende.

 

 

dna