SYMBIO U10-TORNOOI

symbiorsca

RSC Anderlecht won ons vierde internationaal U10-tornooi. Ze worden daarmee de eerste ploeg die het tornooi tweemaal kon winnen. In een gelijkopgaande finale werd FCB verslagen omdat de efficiëntie is groter was bij de Brusselaars. We sluiten ons tornooi zo af met een mooie, verdiende winnaar. We danken al onze sponsors voor de steun alsook alle vrijwilligers die op één of andere manier hun steentje hebben bijgedragen op zaterdag en/of zondag. Zonder jullie zouden we er niet in geslaagd zijn om dergelijke organisatie op poten te zetten. Wie alle uitslagen nog eens rustig wil bekijken, kan terecht op deze LINK. Foto's zijn te vinden op deze LINK, met dank aan fotografen François, Geoffrey en Hannes. Ook op zondag deden we een supertombola. Cindy Soete en Jessica Desmit werden de gelukkige winnaressen van een fiets, geschonken door Fietsenhandel SPAAK en een waardebon voor een weekendverblijf, geschonken door IMMO BEL AIR.

Tijdens het tornooi kregen we bezoek van de VRT, die een reportage hebben gedraaid i.v.m. recycleren bij sportclubs. Men kan dit HIER nog eens herbekijken. 

Verder wenst KVO Se'Academy voorzitter Frank Dierckens en CEO Patrick Orlans te bedanken voor hun aanwezigheid op ons tornooi. Op naar volgend jaar voor de vijfde editie!

prijs2

prijs1

 

dna