HERFSTSTAGE 2019

herfst

Dat KVO Se'Academy een stage kan organiseren, weten de meer dan 100 deelnemers die elk jaar deelnemen aan de zomerstage. Dit seizoen gaan we voor iets nieuws. Tijdens de herfstvakantie van 2019 organiseert KVO Se'Academy voor de eerste keer een stage met enkel techniek en (voetbal)fun! Ideaal voor spelers die anders in de herfstvakantie enkel de Playstation of andere schermen op het oog hebben. Ideaal ook voor de spelers, die wel extra beweging kunnen gebruiken tijdens de vrije tijd ... Kom erbij en schrijf je in!

Doelgroep

Alle spelertjes vanaf U7 (2013) tot en met U12 (2008) kunnen deelnemen aan deze voetbalstage. Men hoeft niet bij KVO aangesloten te zijn. Spelers van andere clubs zijn welkom!

Waar?

Op de terreinen van KV Oostende (de SCHORRE) aan de Sportparklaan (Mr. V-Arena) 

Wanneer?

maandag 28 oktober t.e.m. woensdag 30 oktober 2019 

Hoe ziet onze dag eruit?

Vanaf 8u15 voorzien we opvang voor wie wil. Iedere dag zijn er 's morgens twee (techniek)trainingen vanaf 9u00. Tussen 12u00 en 13u00 eet iedereen zijn eigen lunchpakket. Na onze middagpauze zijn we weer helemaal klaar om er tegenaan te gaan met nog twee trainingen volgens het aspect (voetbal)fun tot 16u00. Vanaf dan mogen alle mama’s en/of papa’s hun schatten terug komen ophalen. 

Kostprijs? Wat is er inbegrepen in deze prijs?

110 euro

• voetbalstage door gediplomeerde jeugdtrainers van KVO Se'Academy

• senseball

Hoe inschrijven? Hoe betalen?

ONLINE INSCHRIJVEN

Betalen doe je via een overschrijving naar het nummer BE32 73803243 4802 met vermelding van naam, voornaam + herfststage 2019.

Bekijk HIER de reeds ingeschreven deelnemers.

Voor meer info over de herfststage mag men steeds contact opnemen met de verantwoordelijke, Korneel Deceuninck, via korneel.deceuninck@telenet.be.