startacademy

Wie de eerste stapjes op een voetbalveld wil zetten, is aan het goede adres bij de KVO STARt ACADEMY. We hebben ons eigen logo en zoals de naam verklapt, hopen we zo veel mogelijk spelers (sterren) af te leveren voor de ploegen van KVO KIDS ACADEMY. Dat is de afdeling van KVO Se'Academy waarin de competitieve ploegen zijn ondergebracht met kinderen uit de lagere school.

In de STARt ACADEMY is het de bedoeling dat we de basis van het voetbal, nl. techniek en vooral spelplezier, aanbrengen. Bij de allerkleinsten gaan we nog een stapje verder en proberen we hun algemene (sport)ontwikkeling te bevorderen.

Door ons vernieuwd concept, waarbij we in twee shifts werken, kunnen we in nog kleinere groepjes werken. Daardoor kunnen we de jongens en meisjes van de STARt ACADEMY nog beter begeleiden. Bovendien worden op regelmatige basis matchen georganiseerd op zondag onder elkaar en tegen ploegen uit de buurt.

Niet alle spelers (of ouders) hebben de ambitie om op regelmatige basis matchen te spelen. De STARt ACADEMY biedt hier dan het ideale alternatief met het uurtje ontspannend voetbal op woensdag.

VOOR WIE?

Jongens en meisjes van de geboortejaren 2014 – 2009

TRAININGEN

• Elke woensdag vanaf woensdag 5 september

16u00 - 17u00: 2014 - 2013 - 2012 (15u45 aanwezig)

17u15 - 18u15: 2011 - 2010 - 2009 (17u00 aanwezig)

• Soms worden er op zondag wedstrijden georganiseerd 

• Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen

KOSTPRIJS

150 euro voor het volledige seizoen. Inbegrepen zijn trui, broekje en kousen van de STARt ACADEMY. Vanaf januari betaalt men 100 euro (trui, broek en kousen inbegrepen) voor de rest van het seizoen. Na betaling (cash ter plaatse of online) ontvangt men meteen het kledijpakket.

WAAR

Op de velden van de SCHORRE:

Sportparklaan 1, 8400 Oostende

PRAKTISCH

• De spelers krijgen een kaartje met een kleurtje. Die kleurtjes vindt men terug op het veld. Bij het fluitsignaal gaan ze naar hun kleurtje. Zo komen ze bij de juiste leeftijd en trainer terecht.

• Er is mogelijkheid tot douchen na de training.

• Kantine is open tijdens de training.

• Er is geen opvang voorzien na de training. Gelieve dus steeds aanwezig te zijn om de kinderen op te halen.

• Men dient niet te testen, iedereen is welkom. Er is dus geen ervaring in het voetbal vereist.

• Regelmatig (foto)verslagen op onze Facebookpagina.

INSCHRIJVINGEN

Tijdens de trainingen op de Schorre of online. Men kan aansluiten tot half oktober en dan opnieuw vanaf januari. De inschrijving is definitief na betaling van het lidgeld (€ 150) op rekeningnummer BE96 8601 1844 9005, met vermelding NAAM VAN DE SPELER, STARt ACADEMY en geboortejaar. Een echte training is wat anders dan voetballen in de tuin. Daarom mogen spelertjes driemaal GRATIS DEELNEMEN vooraleer definitief aan te sluiten.      

 

WOENSDAG 17 OKTOBER IS DE LAATSTE DAG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE EERSTE RONDE. DAT KAN ENKEL TER PLAATSE OP DE SCHORRE.                                     

 

Voor meer sportieve info kunt U terecht bij de coördinator van de STARt ACADEMY, niekindegank@gmail.com

Voor vragen i.v.m. inschrijvingen of betalingen kan men terecht bij francis.boets@telenet.be