KANDIDATEN SCOUTING

voet

KV Oostende krijgt zeer veel aanvragen binnen van voetballers die interesse vertonen in de opleiding van de Se’Academy.

Onze club biedt een hoogwaardige voetbalopleiding aan voor voetballers op elk niveau. Zo hebben we naast de pijler “Elite opleiding” ook nog ons aanbod voor iets minder getalenteerde voetballers, die bij ons op een voor hen aangepast niveau kunnen voetballen. Hou er rekening mee dat de lat voor Elitevoetbal heel hoog ligt en onze recrutering enkel werkt voor onze eliteopleiding. Gelieve je kandidatuur dan ook niet onnodig in te dienen.

Jullie kandidaturen worden zorgvuldig nagezien door ons scoutingsteam. Na evaluatie (haalbaarheid, huidig niveau, voetbalverleden,....) kunnen we overgaan tot het opvolgen van je prestaties en eventueel contact nemen voor testen. Het is voor ons echter onmogelijk om al deze kandidaten - spelers individueel te beantwoorden.

Gedurende het seizoen worden af en toe “Open Talentdays” georganiseerd. Na evaluatie van de kandidaturen word je hier mogelijk op uitgenodigd. Voor deze events zult u een uitnodiging per mail ontvangen. Het heeft geen enkele zin zich aan te melden op deze dagen zonder uitnodiging van onze club.

Voor alle kandidaten komt het er dus op neer dat ze hun kandidatuur via het inschrijvingsformulier zo zorgvuldig mogelijk invullen. Misschien tot binnenkort op de Se’Academy van KV Oostende !!

KLIK HIER VOOR INSCHRIJVINGSFORMULIER KANDIDATEN