WINTERHAPPENING

winterhappening

Op zaterdag 25 januari wordt het supergezellig en vooral lekker in de KVO Sea Lounge. Een aantal ouders is weer bereid om te koken voor de winterhappening. Wie vorig jaar heeft geproefd, weet dat het een heel groot succes was. Voor de democratische prijs van € 8 krijgt men een bordje met deze zelfgemaakte hapjes:

• garnaalkroket
• kaasbolletje
• 2 x miniloempia
• visnugget
• kibbeling
• kipnugget

Er zullen ook verse wulloks te verkrijgen zijn, maar die zijn apart aan te kopen.

We verwachten iedereen in de kantine vanaf 11u00. Ideaal dus na de wedstrijd, indien men 's morgens thuisspeelt, als aperitief. Mensen die op verplaatsing moeten, kunnen nog even binnenwippen om de innerlijke mens te versterken alvorens de verplaatsing aan te vatten. De hapjes zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Kaarten kunnen vanaf heden in de jeugdkantine aangekocht worden. Ook de dag zelf zal men nog kaartjes kunnen aankopen, indien er nog over zijn uiteraard ...

Steun de jeugdwerking van KVO en zorg dat je erbij bent. Niet te missen!

 

dna

 

HYPES ROND SPORTVOEDING
Volg ik de nieuwe hypes of blijf ik beter bij de gouden standaard?

In de sportwereld ontstaan er vaak heel veel verschillende hypes rond sportvoeding. Hierdoor worden wel eens verkeerde keuzes gemaakt wat betreft de inname van sportvoeding. Het is voor u als sporter niet evident om een wegwijs te vinden doorheen alle hypes die er ontstaan. Veel sporters surfen vaak mee met een nieuwe trend of proberen gewoon de dingen die ze van iemand uit hun omgeving hebben gehoord, wat vaak niet berust op een wetenschappelijke basis. Tijdens deze infosessie zullen de hedendaagse hypes & trends zoals ‘het keto-dieet’ of ‘sporten zonder vlees’ ontrafeld worden en zal er via de meest recente sportvoedingsinzichten dieper ingegaan worden op het correct gebruik van sportvoeding om zo uw sportprestaties te verbeteren.

Op het einde van iedere avond zal u een gratis starterspakket in ontvangst mogen nemen en zal u kunnen genieten van zeer aantrekkelijke exclusieve aankoopvoorwaarden op het volledige Etixx gamma. Op sommige locaties zullen we bovendien een special guest aan het woord laten over zijn of haar ervaringen met sportvoeding.

Bent u dus gepassioneerd door sport en zou u graag het beste uit uzelf willen halen? Dan is deze infosessie zeker iets voor u!

Wij kijken er alvast naar uit u talrijk te mogen verwelkomen op één van de Etixx infosessies in 2020.