KINESIST @ SCHORRE

kine

Vorige week was er de opening van het gloednieuw trainingscomplex op de Schorre. De mannen van de eerste ploeg hebben voortaan een modern gebouw waar ze zich kunnen omkleden, slapen, revalideren, enz ... De jeugdwerking kan een stuk mee profiteren van deze nieuwe faciliteiten. Voortaan zullen onze kinesisten daar te consulteren zijn tijdens de trainingen. Een bezoek aan de kinesist dient steeds voordien afgesproken te worden. Dat kan via psd. Wie zich tijdens de training blesseert, kan uiteraard ook gaan indien de kinesist op dat moment nog aanwezig is. De kinesist is aanwezig in het nieuwe gebouw op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 18u00. Naarmate zijn schema kan het zijn dat hij wat later arriveert.

Het nieuwe gebouw is te vinden aan de velden waar de eerste ploeg traint:

wegkine

Als men bij de jeugd vertrekt, rijdt of wandelt men verder richting kunstvelden. De eerste straat na de Mr.V-Arena inslaan naar links en dan ongeveer 300 m rechtdoor. Men kan daar de wagen parkeren indien gewenst. 

In het nieuwe gebouw gelden enkele regels waaraan de spelers zich dienen te houden:

1) Niemand mag binnen in het nieuw gebouw zonder een begeleider van KV Oostende.
2) Iedereen moet zich aanmelden aan de laatste deur aan de zijkant van het gebouw aan de kant van terrein 33 (veld naast de straat). Je klopt aan en wacht tot een medewerker van KVO u binnenlaat. Gelieve niet over het veld te wandelen om naar het nieuw gebouw te gaan. Wandel steeds rond het veld.
3) De kiné en de revalidatiecoach zijn enkel te raadplegen op afspraak. Zij zullen geen mailtje terug sturen maar steeds meteen een afspraak in PSD plannen.
4) Indien er een blessure is tijdens een training, kan de speler steeds kijken of de kiné er nog is. Indien de kiné er niet meer is, dient er een afspraak gemaakt te worden.
5) De kiné en revacoach zitten er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagavond. Op woensdagmiddag en op wedstrijddagen is het gebouw niet open. Op wedstrijddagen gelden de gewone afspraken zoals dat nu is (container naast C-blok).
6) Spelers die naar de kiné of revalidatie komen, komen niet op voetbalschoenen maar met gewone sportschoenen.

 

dna