JOMA ONLINE BESTELLEN

jomaonline

Zoals eerder gemeld, zullen er vanuit de jeugdwerking geen bijbestellingen meer worden gedaan. Indien men nog iets wenst, kan men contact opnemen via jeugdcommunicatie@kvo.be om te kijken of we dit nog in voorraad hebben. Indien wij het niet meer in voorraad hebben, kan je via de samenwerking met Joma echter rechtstreeks online bestellen op hun site. Het goede nieuws is dat men kan genieten van 30% korting, die men bij de jeugd ook krijgt. Bovendien kan men van deze korting genieten op de volledige online catalogus, dus ook op schoenen, ballen, kledij andere sporten, vrije tijd, ... Hoe doet men dit?

Inloggen via https://shop.joma-sport.be. Daar kiest men voor JOUW SCHOOL & CLUB. Klik op het logo van KVO. Er zal een promocode gevraagd worden. Deze is KVO. Dan kan men bestellen en zal bij de afrekening 30% korting afgetrokken worden. Wel rekening houden met verzendingskosten indien de kostprijs lager dan € 50 is!

Ter info: om het zoeken wat gemakkelijker te maken; wij hebben de CHAMPION IV-lijn. Indien men artikelnummers wil, kunnen die opgevraagd worden bij jeugdcommunicatie@kvo.be.

 

dna