KLEDIJ INZAMELEN

inzamelactie

KVO Se'Academy staat er om gekend ook steeds inspanningen te willen leveren voor de minder bedeelden in deze wereld. Zo zijn er elk jaar acties waarbij we iets inzamelen. Er zijn er al schoenen en kledij vertrokken naar o.a. Senegal en Kongo, maar ook lokaal hebben we al heel wat verenigingen kunnen voorzien van voor ons overbodig materiaal. Bij ons zit meer dan 80% van alle jongeren die met UiTPAS sporten in Oostende. Community staat bij ons dus hoog in het vaandel en dit seizoen gaan we er weer voor!

Heel wat mensen binnen de vereniging hebben al gevraagd wat ze moeten doen met de kledij van de vorige sponsor nu ze weer van nieuwe pakketten worden voorzien. Wij gaan oude kledij inzamelen en onze overschotten verdelen onder verschillende initiatieven in zowel binnen- als buitenland.

Wie het dus ziet zitten, mag zijn voetbalkledij (nog redelijke kwaliteit) van Joma afgeven in een plastieken zak in de receptie, bureau of kantine. Wij zullen het dan wel sorteren en er voor zorgen dat het terechtkomt bij mensen of verenigingen die het moeilijker hebben.

Alvast bedankt aan de gulle schenkers met het hart op de goede plaats!