HERFSTSTAGE 2020

herfst

KVO Se'Academy organiseert voor de tweede keer tijdens de herfstvakantie een stage met enkel techniek en (voetbal)fun! Ideaal voor spelers die anders in de herfstvakantie enkel de Playstation of andere schermen op het oog hebben. Ideaal ook voor de spelers, die wel extra beweging kunnen gebruiken tijdens de vrije tijd ... Kom erbij en schrijf je in! Mensen, die vorig jaar deelnamen, vonden het superleuk. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde jeugdtrainers van KVO Se'Academy.

Doelgroep

Alle spelertjes, jongens en meisjes, vanaf U7 (2014) tot en met U12 (2009) kunnen deelnemen aan deze voetbalstage. Men hoeft niet bij KVO aangesloten te zijn. Spelers van andere clubs zijn welkom!

Waar?

Op de terreinen van KV Oostende (de SCHORRE) aan de Sportparklaan (Mr. V-Arena) 

Wanneer?

dinsdag 3 november, donderdag 5 november en vrijdag 6 november 

Hoe ziet onze dag eruit?

Vanaf 8u15 voorzien we opvang voor wie wil. Iedere dag zijn er 's morgens twee (techniek)trainingen vanaf 9u00. Tussen 12u00 en 13u00 eet iedereen zijn eigen lunchpakket. Na onze middagpauze zijn we weer helemaal klaar om er tegenaan te gaan met nog twee trainingen volgens het aspect (voetbal)fun tot 16u00. Vanaf dan mogen alle mama’s en/of papa’s hun schatten terug komen ophalen. 

Kostprijs? 

80 euro

Voor spelers van KVO en VAMOS Zandvoorde is er een korting van € 10 op het deelnamegeld. 

Voor spelers van DAVO Westende, KSV Bredene, SK Spermalie en FUSION Oostende bieden we een korting van € 5 aan.

Indien meerdere kinderen uit één gezin deelnemen, wordt er per kind een korting van € 5 aangeboden.

Hoe inschrijven? Hoe betalen?

ONLINE INSCHRIJVEN

Betalen doe je via een overschrijving naar het nummer BE32 73803243 4802 met vermelding van naam, voornaam + herfststage 2020. Men zal een mail ontvangen met het te betalen bedrag na inschrijving.

Bekijk HIER de reeds ingeschreven deelnemers.

Voor meer info over de herfststage mag men steeds contact opnemen met de verantwoordelijke, Korneel Deceuninck, via stages@kvo.be.