DOCUMENTEN

rugnummer

DOCUMENT MATCHFIXING

Vanaf U16 dient men een document te ondertekenen, waarin spelers verklaren niet te zullen gokken op wedstrijden waarin ze zelf meespelen.

download hier het document

 

WAT TE DOEN BIJ EEN ONGEVAL?

Bij een (ernstig) ongeval moet een volledig ingevulde aangifte afgegeven worden aan Kelly Coenye (ten laatste 8 dagen na het ongeval) of uw teambegeleider. Het ongevallenformulier wordt opgezonden naar de KBVB, waarna de speler via de club een attest ontvangt. Bij genezing moet het genezingsattest, samen met de oplegbewijzen aan Bernard Jonckheere afgegeven worden. Enkele maanden later ontvangt de club een afrekening van het ongeval. Ouders kunnen dan aan de club de som vragen die door de K.B.V.B. voorzien werd.

download hier het formulier voor aangifte van een ongeval

download hier de procedure bij een sportongeval

 

NIEUWE SPELREGELS

Sedert 1 juli 2016 zijn er heel wat nieuwe spelregels van toepassing voor het voetbalspel. Deze staan allemaal gebundeld in volgend document.

download hier de nieuwe spelregels

 

FORMULIEREN MUTUALITEITEN

Voetbal spelen kan een hele dure aangelegenheid zijn. Men kan jaarlijks een vast bedrag terugtrekken van de mutualiteit. De hoogte daarvan verschilt van mutualiteit tot mutualiteit. De procedure is echter altijd dezelfde. Men dient een formulier van de mutualiteit te laten invullen en ondertekenen door de club. Hieronder kan men de formulieren van de verscheidene mutualiteiten downloaden. Klik daartoe op het logo.

bmok     cmok     ozok   

  partenaok     vnzsymbio