NIEUWS

NIEUWS

Nu de meeste COVID-maatregelen teruggeschroefd werden, kunnen we weer verdergaan met het uitnodigen van de ballenschenkers. Vandaag viel U12 die eer te beurt. Kapperszaak HAIRSTUDIO-B schonk de matchbal voor de wedstrijd tegen RWDM.

KVO Noordzee Interieur Se'Academy is op zoek naar nog een aantal team managers voor komend seizoen. Een team manager (de délégué) is de rechterhand van de coach en zorgt er voor dat de spelers zich geen zorgen hoeven te maken over kledij, drank, verzorging, enz. ...

Op woensdag 30 juni was er de officiële opening van de containers op de Schorre. We mochten heel wat prominenten verwelkomen. Het stadsbestuur was vertegenwoordigd door burgemeester Tommelein en schepenen Anseeuw en Plasschaert en Tom Roels.

Vanaf donderdag 10 juni zal de kantine opnieuw de deuren openen en dit om de biljartclubs de gelegenheid te geven om hun partijtjes opnieuw te kunnen afwerken. Op donderdagavond is de kantine open vanaf 17u30.

Net zoals de mensen van de horeca is ook Paul met zijn team enthousiast om te heropenen en dan meer bepaald het terras. Dat zal telkens geopend zijn een uur voor de eerste training en zal sluiten om 22u00. In het weekend opent het terras om 9u00 en dit indien de weersomstandigheden het toelaten. Uiteraard dienen we de coronamaatregelen te

Om wedstrijden te fluiten in de onderbouw, wedstrijden 8 tegen 8 en 5 tegen 5, zijn we op zoek naar mensen die zich willen inzetten als scheidsrechter. We hebben al een vaste groep van scheidsrechters waar we steeds kunnen op rekenen.

NEEM CONTACT OP

STAF

 

VOLG SE'ACADEMY OP SOCIAL MEDIA