NIEUWS

NIEUWS

Op donderdag 25 mei slaan wij, Rodi Kreimech (zelf van Syrië afkomstig - papa van Achilles - PU8) en de leden van Rotary Oostende Ter Streep de handen in elkaar met Sandra Bekkari en chefkok Geert Blomme, die ook docent is aan de Hotelschool Ter Duinen.

U21 speelde vanavond tegen Westerlo op de Schorre. We waren verheugd om Steve en Nancy van BAKKERIJ DESMEDT opnieuw te mogen ontvangen. Opnieuw want BAKKERIJ DESMEDT is er al jaren bij om zowel de jeugd als de eerste ploeg financieel te ondersteunen.

Opmerkelijk inkomend ‘transfernieuws’ uit onze Noordzee Interieur Se’Academy: eerder raakte al bekend dat Michiel Jonckheere trainer is van de U18 én we kunnen nu ook melden dat hij daar zal worden bijgestaan door niemand minder dan Sebastien Siani. Michiel (200) en Seba (185) speelden jarenlang samen op het Oostendse middenvel

De jeugdwerking van KVO werkt samen met regionale clubs. We geven webinars, ondersteunen trainers en bestuursleden, spelers kunnen eens oplopen met eerste ploeg of een wedstrijd bijwonen aan een speciaal tarief, ...

Nu de meeste COVID-maatregelen teruggeschroefd werden, kunnen we weer verdergaan met het uitnodigen van de ballenschenkers. Vandaag viel U12 die eer te beurt. Kapperszaak HAIRSTUDIO-B schonk de matchbal voor de wedstrijd tegen RWDM.

KVO Noordzee Interieur Se'Academy is op zoek naar nog een aantal team managers voor komend seizoen. Een team manager (de délégué) is de rechterhand van de coach en zorgt er voor dat de spelers zich geen zorgen hoeven te maken over kledij, drank, verzorging, enz. ...

Op woensdag 30 juni was er de officiële opening van de containers op de Schorre. We mochten heel wat prominenten verwelkomen. Het stadsbestuur was vertegenwoordigd door burgemeester Tommelein en schepenen Anseeuw en Plasschaert en Tom Roels.

Vanaf donderdag 10 juni zal de kantine opnieuw de deuren openen en dit om de biljartclubs de gelegenheid te geven om hun partijtjes opnieuw te kunnen afwerken. Op donderdagavond is de kantine open vanaf 17u30.

Net zoals de mensen van de horeca is ook Paul met zijn team enthousiast om te heropenen en dan meer bepaald het terras. Dat zal telkens geopend zijn een uur voor de eerste training en zal sluiten om 22u00. In het weekend opent het terras om 9u00 en dit indien de weersomstandigheden het toelaten. Uiteraard dienen we de coronamaatregelen te

Om wedstrijden te fluiten in de onderbouw, wedstrijden 8 tegen 8 en 5 tegen 5, zijn we op zoek naar mensen die zich willen inzetten als scheidsrechter. We hebben al een vaste groep van scheidsrechters waar we steeds kunnen op rekenen.

STAF