NieuwsWe Se’A partnerSHIP

We Se’A partnerSHIP

De jeugdwerking van KVO werkt samen met regionale clubs. We geven webinars, ondersteunen trainers en bestuursleden, spelers kunnen eens oplopen met eerste ploeg of een wedstrijd bijwonen aan een speciaal tarief, … Een brede waaier van mogelijkheden dus. Heel wat trainers en bestuursleden volgen de webinars en kregen een inkijk in de opleidingsplannen, jaarplannen, techniekplannen … maar vooral in de oefenstof van onze club. Op die manier proberen wij partnerclubs zoveel mogelijk te ondersteunen in hun jeugdopleiding.

Blijvende groei van het project

Waar we tot op vandaag zelf zochten naar clubs, beginnen clubs nu zelf ons te contacteren om te vragen of ze in het project kunnen stappen. De doelstelling is niet om zoveel mogelijk clubs in het project te krijgen maar eerder om het ‘beperkt en kwaliteitsvol’ te houden.

We willen de ondersteuning nog versterken. Alle clubs kunnen leren van elkaar. De doelstelling is om alle partnerclubs ook zichzelf in het project te laten voorstellen. Op die manier leert iedereen van elkaar en kunnen we elkaar nog sterker maken. Transparante en open communicatie is de drijfveer in het project.

Wat staat er op de planning?

We hebben reeds enkele zaken achter de rug (workshop videoanalyse, trainingsmethodiek en inhoud jeugdopleiding KV Oostende…), maar we blijven vooruit kijken. We luisteren naar de vraag van de partnerclubs om te weten wat hen interesseert. Op dit moment zijn alle clubs bezig met de uitwerking van het nieuwe seizoen en moeten ze rekening houden met de impact van de coronapandemie. Daarover krijgen wij op dit moment veel vragen. Hoe pakken jullie dit of dat aan?

Het project staat niet stil.

We zijn achter de schermen druk bezig met nieuwe inhouden en clinics. We willen alle partnerclubs bezoeken zodat we hen ook ter plaatse kunnen ondersteunen. We willen hen een inkijk geven in onze manier van fysieke testing, hen ondersteunen in het opstellen van jaarplannen, game model, weekplanningen alsook willen we onze oefenstofdatabase met hen delen… en dit alles met 1 doel: elkaar beter maken door van elkaar te leren.

Onderstaande ploegen gingen reeds een samenwerking aan met ons. Ook interesse of meer info gewenst? Neem contact op met onze tvjo via [email protected].

Leave a Reply

STAF